25 de gener del 2024

Maria Faenes


Maria Faenes, en té moltes i poc avança, i a més no paren d’eixir-li’n. Tantes que necessita apuntar-les per a que no li se’n passe ninguna.

Les mestres encarregades de biblioteca📖, han organitzat una activitat per al que queda de curs molt interessant: les i els majors apadrinen amb la lectura a altres més menuts i menudes. 

Cada quinzena eixirem i ens retrobarem amb noves històries. A l’entrada de l’escola hi ha un panell on ens podem fer una foto amb una bona abraçada, un arbre i cors on podem recomanar llibres que ens agraden.

També i en previsió d’una nova fira del llibre📚, n’estem portant.  Pegueu una ulladeta per casa.



Ara durant aquesta setmana, anem fent activitats amb el grup-classe, dedicades a la bona convivència, al saber estar en equip, a respectar i valorar les diferències i  el dia 30 commemorarem el dia mundial de la Pau🕊, i farem activitats de grup molt divertides. 

Després el 8 de febrer anirem al calvari per a menjar la tradicional cassola🥘 Ai! He de posar els cigrons a remulla! Veus? Encara no ho he dit i ja m’ha eixit feina. A la setmana següent les carnestoltes👹, amb el rei i la reina i les seues ordres... Mareee tindré que anar fent, o embarcant a altres a fer per que si no... 

Marian LLP


1 comentari:

Melina ha dit...

Molt bones activitats i reflexions ! Segur que els xiquets se la passen i se la passaran molt bé❤️