17 de novembre del 2023

Canvi de temps

 

Ens falta una foguera. Des de sempre l’ésser humà ha fet els canvis d’estació amb fogueres. L’hivern amb Sant Antoni. La primavera amb Sant Josep. L’estiu amb Sant Joan. La tardor amb el foc de quan fem les olives? A la Vall la tardor ve amb "La mostra de titelles"

El divendres 10 vam assistir a la representació del grup de titellaires de Lleida amb l’obra: “On vas Moby Dick?” Ens va agradar moltíssim!

L’oratge no canvia, però venen temps de canvis. A l’escola amb les obres. Hi ha moviment. Ara entrem per ací i eixim per allà. Cares noves que venen i van. Sorolls repentins que no saps d’on venen.

Taller de sentiments. On et notes l’alegria? Que sents al cos quan escoltes aquesta música? On? Pinta-ho.

Escolte i pinte. Tota la classe pinta! Totes i tots notem i sentim: por, alegria, fàstic...

             

Més canvis. Mares i pares, pares i mares. Alguns - nes venen de nou. Altres ja s’han fet fadrines i no tornen. I, hi ha qui li agrada tant, que repeteix. El proper dia 23 de novembre tenim cita! Heu de venir a l’escola, i si no podeu, delegar el vostre vot amb un familiar o la parella, (qualsevol dubte ja sabeu on estem) 

És molt important que participeu, sobre tot, per a les vostres filles i-o fills. Amb la vostra vinguda a l’escola, amb el vostre vot, amb la vostra participació se n’adonen de la importància de l’escola per a tots i totes.

Marian Ll.P.