22 de setembre de 2022

Es fa saber...

A tots i totes les que llegiu  aquestes lletres que... 
Primer, tercer i cinqué de primària encetem aquest curs el projecte interdisciplinari  “Hort escolar” i ja ens hem posat mans a l’obra.

Necessitàvem qui llaurara, i de seguida el senyor Vicent Gandia Quilis, iaio de Laia de segon ha vingut amb la seua mula mecànica per a llaurar el terreny que dedicarem a l’hort.

El terme llaurar, ve del llatí laborare, que tenia el significat genèric de treballar. Així és com, un sinònim de llaurar és treballar la terra.  

El senyor Vicent, quan ha girat el cantó no sabia la importància que tenia el que anava a fer per a tota la comunitat educativa. 

Iniciàvem el projecte “per tot lo alt” 

Principis metodològics de l'educació i per tant, també del projecte són la motivació, l’activitat, la intuïció, l’interés, la globalització i la col·laboració de les famílies. 

Ara ja hem començat el procés d’aprenentatge i podem realitzar experiències i activitats que ens ajuden a aprendre i a estimar el nostre entorn.


Poquet a poquet es fa paret, i  sabeu que la paciència és la mare de la ciència, que amb diners torrons. Quan més siguem més riguem... Així que ... 
Al temps!