29 de gener del 2016

Pas a pas. Fent camí.



Hui ha estat un dia fantàstic! Fins i tot la pluja ha volgut reconciliar-se amb la nostra terra i ens ha visitat. Nosaltres que mai fem a ningú-na de menys li hem fet un lloquet i hem anat a cantar la cançó de Pau. 


Al gimnàs, al voltant de la paloma, s’hem assegut i mostrat els colors que teníem. Colom de colors, com nosaltres que també som de colors, com l’arc de S. Martí que ens mostrarà tots els colors. Ho hem passat molt bé.

Ara a descansar. Ens esperen unes setmanes amb molt de moviment i per açò hem de fer forces el cap de setmana. 


El proper dijous 4 pel matí, l’ajuntament ens ha habilitat una zona per a plantar arbres al Calvari i així celebrar el dia de l’arbre. Allí tots i totes, dinarem cassola! O arròs al forn!  O “Arròs Passejat” com se’l coneix a alguns pobles: calia passejar-se fins al forn més pròxim ja que a casa no hi havia forn. Encara en alguns pobles els forns continuen guardant un dia per tal que la gent puga coure la cassola a la manera tradicional.


El divendres 5, tenim una celebració màxima! Podríem dir un “Carnestoltes en família” Per matí assajarem un “doblatge labial”, més conegut amb l’anglicisme: LIP DUB. Per la vesprada farem la seua gravació.
El LIPDUP, es fa filmant una successió contínua i sense talls de persones que vocalitzen una cançó fins al final d’aquesta. Aquesta activitat comporta una preparació prèvia molt dificultosa, ja que ens transportarà per espais diferents del nostre poble, amb decorats distints i amb personatges molt importants per a nosaltres.
Aquesta activitat reporta un esforç molt gran per part de tots i totes les que formen aquest poble-escola: ajuntament, pares-mares, mestres i els-les més importants els nostres xiquets i xiquetes. Ells i elles són el motiu de tot açò.
I Esteban. Ell també és el motiu. El seu no parar de pensar, de moure, de raonar, de coordinar, de buscar, de voler fer... Gràcies!