7 de gener del 2016

Endavant!

Tots els anys em passa el mateix: Els Reis d’Orient arriben més tard a les meues portes. Hui com cada 7 de gener, a les 9 del matí, els meus regalets estaven a la porta!


Ixes cares d’il·lusió que criden: Endavant! Tots els-les que formem l’escola acabem l’any amb molts projectes que durem a terme durant l’any següent.


Enguany un a destacar. És el que ens marcarà aquest curs. Farà que de nou molta gent ens recorde, parle de nosaltres, vinga a visitar-nos. 


El Nadal va ser un aperitiu (gràcies Esteban). Una xicoteta mostra del que som capaços de realitzar amb un curt període de temps. 
A partir de hui, i amb l’esforç de tots i totes, tot anirà rodat: rises, presentacions, nervis, premis, alegries, samarretes, encontres, trobades... TROBADA! Montaverner 9 d’Abril de 2016. Fem escola. Fem poble. Fem Vall. Fem comarca.


I és que formem part dun país d’escoles, lema que agermana les 19 Trobades d’Escoles en Valencià: *Amb aquest lema es pretén posar en valor l’escola i la tasca del conjunt de mestres que formem esl-les ciutadanes del futur. Volem que estiguen educats en una escola de qualitat i en valencià amb el millor mestratge i amb les millors condicions. (Vicent Moreno)


La recordeu? Ja fa molt! Prompte coneixerem a la seua hereva. Què?  Amb ganes d’aventura? De recordar i gaudir emocions noves? Ja saps: jo sóc si tu eres. Si vosaltres sou!