21 de juny del 2022

Retrobar-se👪👪







L'última entrada a aquest bloc amb "normalitat" va estar el 8 de març del 2020, amb el títol "Dones" on mostrem l'activitat realitzada a l'entradeta de l'escola, totes i tots. Amb germanor.

              

Per a parlar del temps posterior, sols em ve al cap l' "Assaig sobre la ceguesa" de J.Saramago.

Dos anys després, tot té altre color. Al mes de maig vam tornar a poder eixir de l'escola en grups. 

Poc després, a classe, havíem de realitzar una activitat: dibuixar en casa quines havien estat els dies més importants de la seua vida i  explicar-ho a classe (per la poca edat de les criatures, pensava que era important que els-les ajudaren). 
Bocabadada. L'exida! Amb bus i els amics i amigues i amb la resta de l'escola. Es clar que aquesta activitat, fa dos cursos no tindria segurament el mateix resultat.

Tanquem un cicle. Un temps molt estranys. L'escola no era l'escola que nosaltres fem.

Han estat unes setmanes molt especials. 

Fets com poder anar pel pati per on volguérem, entrar als lavabos sense tenir que esperar, parlar sense tenir que forçar molt la veu, vore com estan de mellats i mellades, fer eixides tots i totes junts...

Els xiquets i xiquetes més menuts han conegut l'escola. La de veritat. La de compartir, ajudar, abraçar, participar... S'hem retrobat.

Per acabar aquest escrit, unes paraules per als i les que són escola. Són de la nostra escola, encara que no entraran tots els dies, sabem que sempre podem comptar amb elles i ells: Salvadora, Ana, Rafa, Teo i el grup de Sisé.

I hui entrem a l'estiu, on tot cuc viu!


Marian Ll.P.