24 de juny del 2018

ESTIU 😎




Es notava que ja venia ... L' ESTIU!
Tot va començar fa unes setmanes amb els tast de distintes fruites que conselleria ens feia arribar: poma, meló d'Argel, de tot l'any, cireres, xatos, carlotes... fruites! Fruites d'estiu.
Acabant activitats, i començant sorpreses hem arribat a l'última setmana del curs. Els i les mestres, coordinats per David, ens han organitzat una gimcana per a tot l'alumnat de l'escola! 
Hem anat al gimnàs i hem fet el sorteig d'equips. Manolo ens anava cridant i l'atzar ha fet la resta. Deu grups han eixit de tres fins a 12 anys!
L'eixida: a la sala de mestres. Ens donaven una pista i havíem de trobar el taller, realitzar-lo i tornar a l'eixida per a que ens donaren altra pista.


1.Si al Mundial vols anar al nou seleccionador musical has de buscar.
2.Heu d’aconseguir 10 cistelles de bàsquet. Per fer-ho heu d’anar llançant un darrer de l’altre, des del punt que us indique el controlador. El lloc no cal ni dir-ho.
3.If you want to have fun, find your English teacher and run.
4. Si esta prova voleu superar a l’aula dels més menuts haureu d’anar i  un trencaclosques  haureu d’encaixar.
5. Si les pilotes perfumades vols tindre ja saps on has de vindre.


6. Si vols que Marta et passe la prova, primer “passa paraula”.
7. Mira Mila com et lia.
8. A l’estiu un bon barret has de portar si una insolació no vols agafar, per això a l’artista de la escola has de cercar.
9. Si la teua memòria vols millorar a la tutora de Montaverner has de buscar.
10. Si una bona estona vols passar a la Bloguera d’Albaida has de buscar.

Hem passat un matí meravellós! A casi tots-es ens ha donat igual l'ordre d'arribada. Ha estat molt bé!
Divendres, primer dia d'estiu. Dia d'emocions encontrades. Tenim un cuquet que ens diu que si, però no. 
Sí! Volem anar a l' institut, o a l'escola dels-les majors, però no. Sabem que és l'últim dia de moltes coses: l'últim dia que fem fila a eixe espai, l'últim dia que som tutors-es d'un altre-a alumne, l'últim dia que eixim a eixe pati , i més últimes coses. 
Al mateix temps recordem que és el primer d'altres: aniré a la piscina, i menjaré gelats, i em donaran informes, i estaré més temps al llit, i eixiré a la fresca... 
En no res faré fila un poc més avant, i estrenaré aula, i mestra, i companys-es, i seré tutora, i tornaré a eixir al pati i estrenaré jocs, i... 

Sabeu, com les oronetes, on està casa. Sabeu que la teniu oberta.


BON ESTIU!

*A la foto falta Eva