24 d’abril del 2014

LIBDUP DE LA POR



Aquest any, al Ceip Doctor Esplugues de Montaverner estem treballant la por. És per això, que l'espectacle que hem realitzat als nadals 2013, ha estat un musical inventat per nosaltres, anomenat: "Que risa em dóna la por" amb cançons infantils de diferents cantants populars.

En arribar carnestoltes hem eixit als carrers de Montaverner a fer por a la gent, amb les nostres vestimentes terrorífiques utilitzades en el musical.

A pasqua, hem eixit a jugar amb la por al calvari del nostre poble, amb l'objectiu principal de realitzar un libdup de la por. La banda sonora utilitzada en el libdup ha estat un popurri elaborat per nosaltres amb totes les cançons elegides per al musical mencionat anteriorment.

Aquesta vivència, i experiència viscuda totalment positiva per a menuts i grans, ens ha servit no sols per a passar-ho bé amb la por i fer-la més divertida, sino també, per mostrar un dels llocs més emblemàtics del nostre poble, "El Calvari"
Valorem molt positivament des del Ceip Doctor Esplugues de Montaverner, la participació de tota la comunitat educativa, que ha estat des del primer moment, implicat en aquest projecte de forma totalment desinteressada.
Des del nostre claustre, volem donar les gràcies a totes les famílies, alumnat i gent del poble que està contínuament al nostre costat en aquesta tasca educativa.

Tot avança, si va en la mateixa direcció.

3 comentaris:

Reme ha dit...

Que artistes més grans!!

CEIP Dr. Esplugues - Montaverner ha dit...

gracietes Reme. molts besets

Adriana ha dit...

Bon treball i molt original. Enhorabona